El Casal de la Gent Gran de Begues en favor del dret de les persones refugiades

El casal de la gent gran de Begues ha participat activament al taller conceptual i d’expressió artística del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats. La sessió va iniciar-se a través d’una reflexió conjunta sobre els drets de les persones refugiades i la sostenibilitat ambiental. Va sorprendre molt el fet que no es complís aquest dret que haurien de tenir totes les persones que fugen de conflictes armats. Especialment, va preocupar la situació que es viu al Líban i a la illa grega de Lesbos.

Un cop acabada la reflexió, es va iniciar la part del taller d’expressió artística. A través d’una ampolla de plàstic, vam crear flors d’esperança, reivindicació i drets que plantarem el dia 5 de maig a la platja de Barcelona.

20180403_104843 20180403_110939
IMG_3049
IMG_3040

IMG_3034