L’Esplai Arc de Sant Martí de Torrelles també demana drets per les persones refugiades

L’esplai Arc de Sant Martí de Torrelles de Llobregat també ha participat als tallers del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats. La sessió la vàrem iniciar amb una reunió prèvia amb l’equip de monitores i monitors de l’esplai. Aquesta va ser molt profitosa ja que vàrem poder intercanviar opinions i reflexions sobre el dret de les persones refugiades i la sostenibilitat ambiental.

Un cop varen arribar els infants i joves, es va fer una petita introducció a la temàtica sobre els drets de les persones refugiades. Realment, hi havia molts d’ells que coneixen per sobre la temàtica i es va produir unes reflexions interessants. Posteriorment, ja vàrem iniciar els tallers de la sessió. Es va dividir tothom en tres grups i cada un dels grups va passar per cada un dels tallers.

El primer taller va ser a través del joc: Això no és un Joc. El segon va ser d’expressió artística fent flors amb ampolles de plàstic. I el darrer va ser el taller musical on es va aprendre a cantar la cançó turca Uskudar. Totes tres activitats van ser molt profitoses i es van desenvolupar debats molt interessants. Finalment, la sessió va acabar amb una trobada d’avaluació amb l’equip de monitores i monitors en la qual vàrem convidar-los a assistir amb l’esplai a l’acte final del 5 de maig a Barcelona.

IMG_3709 IMG_3700 IMG_3670 IMG_3604 IMG_3638