Sant Adrià del Besòs surt al carrer en defensa dels drets de les persones refugiades

Aquest dissabte 14 d’abril s’ha pogut realitzar el tancament d’aquesta edició del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats a Sant Adrià del Besòs. A causa de la pluja que va caure, vàrem haver de situar-nos a sota del porxo del mercat municipal, tot i això, la pluja no va aturar la nostra activitat.

L’acte va començar amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, el Sr. Joan Callau. Posteriorment, representants de l’alumnat de l’Institut Vázquez Monatalban de Sant Adrià varen llegir un escrit on explicaven els aprenentatges adquirits en els tallers del projecte i presentaven el vídeo de difusió que havien creat.

Vídeo realitzat per l’alumnat de l’Institut Vázquez Montalban de Sant Adrià de Besòs:

L’acte va acabar amb una taula rodona moderada pel periodista Adrià Bas on va participar-hi la Samar Taha (sociòloga d’origen sirià), la Maria Peix (Cap de Servei de cooperació Internacional de l’AMB) i dos respresentats d’entitats del municipi com són el grup de Solidaritat Ara és l’hora i l’organització Yalah Solidaris amb el Poble Saharaui.

Durant l’acte es va parlar sobre la situació actual a Síria, on la guerra continua sent molt present. També es va reflexionar sobre les dificultats amb les que es troben les persones refugiades que fugen del país. Els seus drets no estan garantits i cal fer-ne difusió.

 

20180414_121126 IMG_3509 20180414_122158 IMG_3570 IMG_3560

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *