Inaugurem la 3a Edició del Programa a La Palma de Cervelló

Aquest dissabte 10 de Novembre es va fer la inauguració de la tercera edició del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats. Aquesta edició servirà per tancar un cicle de tres anys dedicat a les persones refugiades. Concretament aquest any, reflexionarem sobre el Dret a l’Aigua i les Persones Refugiades.

L’acte d’inauguració el vàrem poder celebrar en el marc de la festa de la solidaritat de La Palma de Cervelló. Durant l’acte, vam poder presentar les principals novetats d’aquesta nova edició. D’entre les més destacades són noves activitats com pintar murals grans a parets sobre el dret a l’aigua i un concurs a les xarxes socials sobre l’aigua, del qual d’aquí poc sortirà públic. A part d’això, seguiran les activitats i tallers sobre vídeo, arts plàstiques, música, joc de taula i perfomance.

A la taula rodona vàrem poder comptar amb l’alcalde de La Palma de Cervelló, el Xavier González Alemany; la cap de Servei de Cooperació de l’AMB, Maria Peix; la Nour Alchikch, siriana càtedra UNESCO de Diàleg al Mediterrani i representants del Casal de la Gent Gran de La Palma de Cervelló. La taula rodona, va ser moderada per la periodista de TV3, Esther Romagosa. A l’acte també varen venir representants dels 10 municipis metropolitans de l’AMB que com l’any passat, participen en aquesta nova edició del programa.

Finalment, també es va presentar una nova acció transversal que durà a terme fins el mes de març. El protagonisme d’aquesta acció serà per un dipòsit d’aigua on les persones que participin als tallers hauran d’omplir amb gotes d’aigua escrivint-hi perquè és important l’aigua per a tu. A l’acte final del mes de març, se sabrà que es farà amb totes aquestes gotes.

 20181110_140557 _MG_6491 _MG_6486 _MG_6481 20181110_135842