Begues amb les persones refugiades

El passat dissabte 23 de Febrer Begues va obrir les portes del municipi per fer un Acte al carrer per parlar sobre la situació de vulneració dels Drets de les Persones Refugiades en relació a les diverses activitats que el municipi ha fet conjuntament amb el programa del Tenim Drets Teixim Llibertats.

L’acte es va fer al Passeig de l’església on es va instal·lar una carpa informativa del projecte de Begues amb el Líban juntament amb una exposició dels treballs realitzats pels diferents col·lectius participants en el programa del Tenim Drets Teixim Llibertats.
Una taula rodona va obrir la discussió sobre la situació de les Persones Refugiades amb la participació significativa d’un dels joves residents a la Casa d’acollida de Begues que ens va explica les seves experiències com a persona refugiada.

L’acte va culminar amb l’actuació dels Timbalers de Begues.

_MG_7099.. _MG_7122... _MG_7157 _MG_7162 _MG_7108...