L’alimentació sostenible en serà la protagonista
La promoció de l’alimentació sostenible protagonitzarà la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna, que tindrà lloc entre el 5 i el 7 de juliol. La iniciativa s’ha estructurat en tres blocs, dedicats a l’aprofitament alimentari, l’alimentació sostenible com a tal i la innovació tecnològica.
Amb aquest programa es pretén oferir una visió global sobre tots els agents que fan possible un sistema alimentari sostenible: productors, majoristes, detallistes, restauradors i consumidors finals. També servirà per intercanviar experiències, analitzar estratègies que s’estan aplicant arreu del món i per posar-se al dia sobre com s’està desenvolupant aquest àmbit.
La Universitat d’Estiu de Mercabarna compta amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i s’adreça tant a estudiants de graus relacionats amb l’alimentació sostenible com a empresaris de pimes i professionals tècnics de les empreses del sector agroalimentari.
Enguany, i com a conseqüència de les mesures contra la Covid-19, les classes combinaran el format presencial amb el digital (amb emissions en directe en streaming).
Podeu consultar el programa i inscriure’us aquí.