hortalisses

Tercera edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna

L’alimentació sostenible en serà la protagonista

La promoció de l’alimentació sostenible protagonitzarà la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna, que tindrà lloc entre el 5 i el 7 de juliol. La iniciativa s’ha estructurat en tres blocs, dedicats a l’aprofitament alimentari, l’alimentació sostenible com a tal i la innovació tecnològica.

Amb aquest programa es pretén oferir una visió global sobre tots els agents que fan possible un sistema alimentari sostenible: productors, majoristes, detallistes, restauradors i consumidors finals. També servirà per intercanviar experiències, analitzar estratègies que s’estan aplicant arreu del món i per posar-se al dia sobre com s’està desenvolupant aquest àmbit.

La Universitat d’Estiu de Mercabarna compta amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i s’adreça tant a estudiants de graus relacionats amb l’alimentació sostenible com a empresaris de pimes i professionals tècnics de les empreses del sector agroalimentari.

Enguany, i com a conseqüència de les mesures contra la Covid-19, les classes combinaran el format presencial amb el digital (amb emissions en directe en streaming).

Podeu consultar el programa i inscriure’us aquí.