CosmoCaixa se suma a l’interès i la divulgació de l’alimentació sostenible
A remolc de la commemoració, enguany, de Barcelona com a capital mundial de l’alimentació sostenible, la Fundació la Caixa ha dedicat l’últim cicle de ciència de l’any a CosmoCaixa a l’agroecologia i l’alimentació.
Dimarts 30 de novembre Marta G. Rivera Ferré, veterinària i directora de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris, i Diletta Parente, especialista en innovació i alimentació sostenible i cofundadora de la plataforma Aprovechamos los alimentos, explicaran com reduir el malbaratament alimentari. Serà a la sessió “Consum alimentari”, que començarà a les 19 h.
Dues setmanes després, el 14 de desembre, Sergio Gil, doctor en Ciències gastronòmiques, antropòleg urbà i historiador, i Stef van Dongen, president de Nexus Europe, amb Diletta Parente com a moderadora, exposaran com produir aliments amb l’ajuda de l’agroecologia i com impulsar el consum de productes locals. “Alimentar-se de territori” arrencarà a les 19 h.
Les dues activitats estan obertes a tothom i tenen un preu de 6€ cadascuna.