hortalisses

“Per una alimentació sostenible. Actuem!” visita l’àrea metropolitana

L’exposició es va inaugurar la tardor passada a Barcelona, en motiu de la capitalitat de l’alimentació sostenible

Durant el 2021 Barcelona va ser la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Aquest títol es va traduir en un conjunt d’acords, propostes i activitats per fomentar hàbits de producció i de consum saludables i respectuosos al llarg de l’any.

Entre les iniciatives que es van dur a terme hi va haver l’exposició “Per una alimentació sostenible. Actuem!”, que es va inaugurar la tardor passada al districte barceloní de Sant Andreu. Després es va instal·lar a la resta de districtes de la ciutat, sempre a prop de mercats. I ara surt de Barcelona i visita l’àrea metropolitana, amb la primera parada a Gavà, entre el 26 d’abril i l’1 de maig.

Aquestes són les pròximes parades de la mostra:
• Santa Coloma de Gramenet: 10-15 de maig
• Sant Feliu de Llobregat: 17-22 de maig
• Badalona: 24-29 de maig

A la tardor l’exposició s’instal·larà a altres municipis metropolitans.