#30diesAMBbiciBCN. Hi participes?

Compromís

#30daysofbiking és un moviment que promou entre la ciutadania el compromís d’anar amb bicicleta cada dia del mes d’abril i compartir-ho les xarxes socials. Diuen que repetint qualsevol activitat durant un mínim de 21 dies aquesta activitat es torna un hàbit, i que, en compartir-la, pots inspirar altres persones del teu entorn.  Per unir-te a una comunitat internacional d’alegres ciclistes només cal que signis el compromís durant aquest mes de març.

Repte

Enguany pedalar a l’àrea metropolitana durant el mes d’abril vindrà més de gust que mai, ja que hi ha una motivació extra: el repte #30diesAMBbicibcn, que organitzem amb l’Ajuntament de Barcelona. Els quilòmetres recorreguts en bicicleta podran transformar-se en regals! Registra’t a la pàgina www.30diesambbicibcn.cat, descarrega’t l’app Ciclogreen i usa-la per registrar almenys 30 quilòmetres pedalant durant el mes d’abril i entraràs en el sorteig d’interessants regals.

Concurs Instagram

Però això no és tot, ja que a l’AMB organitzem un concurs de fotografia d’Instagram on podreu guanyar una bicicleta elèctrica plegable patrocinada pel servei d’aparcament segur i gratuït Bicibox. Per participar-hi cal que agafis la bici durant un mínim de 21 dies del mes d’abril, et facis una foto cada dia i la comparteixis a Instagram (amb un compte públic!) amb els 3 hashtags següents: #30diesAMBbiciBCN #30DEB #AMBbici. Consulta les bases del sorteig.

Activitats

A més a més ens hem posat d’acord entitats, administracions públiques, botigues de bicis, diferents col·lectius, activistes i altres persones vinculades al món de la bici per dinamitzar el mes d’abril amb un seguit d’activitats relacionades amb la bicicleta. Destaquem algunes de les activitats que tindran lloc a diferents municipis metropolitans:

 • 07/04 a Sant Cugat del Vallès: Sortida en bici elèctrica de muntanya (c. Sant Bonaventura 24, 16h)
 • 08/04 al Prat de Llobregat: Sortida-Picnic Ciclodominguero (sortida de Barcelona, pl. Espanya, 11h)
 • 13/04 a Gavà: Presentació del projecte Bicifeina amb els treballadors municipals
 • 15/04 a Esplugues de Llobregat: Festa de les rodes (passejades urbanes amb patins, patinets, bicicletes… pels carrers del municipi i activitats lúdiques, c. Andreu Amat, davant IES La Mallola, 10-14h)
 • 15/04 a Cornellà de Llobregat: Pedalada familiar a l’ermita de La Salut (c. Verge de Montserrat, 11h)
 • 15/04 a Barcelona: Pedalada i festa de la Bicicleta (passeig Lluís Companys, 9h)
 • 18/04 a Sant Boi de Llobregat: Presentació de l’Estratègia de la Bici a Sant Boi (a la tarda, lloc i hora a confirmar)
 • 18/04 a Esplugues de Llobregat: Sortida nocturna a Esplugues per la nova Bicivia (sortida de Barcelona, c.Atlàntida 49, 20h30)
 • 19/04 a l’Hospitalet de Llobregat: Taller de mecànica – Revisa la teva bici (av. Europa 174-176, 18h)
 • 22/04 a l’Hospitalet de Llobregat:  Bicicletada de l’Aigua (sortida del Metro Hospital de Bellvitge, 10h)
 • 06/05 a Sant Cugat del Vallès: Pedalada popular per celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta (sortida de la Plaça de la Vila, 11h)
 • Sant Joan Despí: Sorteig d’un patinet per a infants i d’una bicicleta per adults (data a determinar)
 • AMBbici a la feina! De Barcelona (pl. Espanya, escola Francesc Macià, 7h30) fins al polígon Zona Franca. Acompanyaments amb Biciclot els dilluns 09/04, 16/04 i 23/04. Inspeccions Tècniques de la Bicicleta (ITB) a l’AMB de 11 a 13h del 19/04.

Més activitats

Repte per a empreses

Per tal d’impulsar la mobilitat sostenible a les empreses Ciclogreen posa gratuïtament a la disposició de les empreses metropolitanes una plataforma per incentivar amb reptes, descomptes i regals, els desplaçaments amb bicicleta dels treballadors. Amb el registre dels desplaçaments, cada treballador sabrà quantes calories crema, quants diners estalvia gràcies a anar a la feina en bici i totes les emissions de CO2 que evita, permetent també a la empresa fomentar la participació a través de rànquings individuals o per equips, que afegeixen diversió amb un xic de sana competitivitat. Gràcies a  la difusió del repte es dóna l’oportunitat de comunicar els valors de sostenibilitat i cura del medi ambient per part de l’empresa. Per inscriure-hi la teva empresa envia un email a info@ciclogreen.com.

Comunicació per als Ajuntaments

Des de l’equip #AMBbici us farem arribar el recursos necessaris per fer la promoció del #30diesAMBbiciBCN a cadascun dels municipis. Escriviu-nos a oficinabici@amb.cat.