Reobert el pas de vianants i ciclistes del pont de la C-31

Ja fa un mes de la reobertura del pas pel pont sobre el riu Llobregat a l’autovia C-31 després de les obres d’ampliació. Les obres, a càrrec de la Generalitat (administració titular de la carretera), també han inclòs nous embornals i rampes de connexió amb els camins de la llera del riu, respectant un pendent màxim del 6%.

El resultat de les obres és un espai compartit per vianants i ciclistes de 3 metres d’amplada (2m més que abans de les obres) que connecta els nuclis urbans del Prat i de l’Hospitalet, facilitant la mobilitat entre les dues ciutats i potenciant la bicicleta com a mitjà de transport per gaudir dels espais naturals i la platja del Prat, per part dels ciutadans d’altres municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquesta connexió forma part de l’eix de la xarxa pedalable metropolitana Bicivia 3, que connecta el Prat amb la platja de Badalona.

Al video de prat.tv podreu sentir opinions dels usuaris i responsables de la nova infraestructura pedalable.

Altres usuaris han manifestat a les xarxes socials la seva satisfacció amb el nou pas segur:

 

tuits_C31

 

T’animem a provar aquesta nova connexió, per anar a la platja o al riu aquests dies d’estiu!

(Gràcies @nderamon per la foto de portada!)