Arriba l’abril, pedalem!

Aquest any des de l’AMB tornem a impulsar l’ús de la bicicleta durant el mes d’abril dins de la campanya internacional ‘30 Days of Biking’ perquè pedalar cada dia sigui el més normal del món i que l’ús de la bicicleta ens porti cap un entorn més sostenible i saludable per a tothom.

Diuen que repetint qualsevol activitat durant un mínim de 21 dies aquesta activitat es torna un hàbit, i que, en compartir-la, pots inspirar altres persones del teu entorn.  Per unir-te a una comunitat internacional d’alegres ciclistes només cal que signis el compromís durant aquest mes de març.

POSTAL-2

REPTE!

Després de l’èxit de participació del 2018, al 2019 reeditem en l’àmbit metropolità el REPTE #30diesAMBbiciBCN, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i l’APP Ciclogreen.

Amb la informació obtinguda per la participació ciutadana en el repte es va construir un mapa de calor dels recorreguts de mobilitat en bicicleta a la l’àrea metropolitana durant el mes d’abril. Aquí pots veure un video – resum que hem elaborat amb motiu de la Festa de la Bici de Barcelona el passat diumenge 24 de març:

Aquesta nova edició del REPTE #30diesAMBbiciBCN compta amb una nova pàgina web i a més a més de poder participar-hi amb els desplaçament en bicicleta i hi incorporem les categoria de patinets  i VMP per incloure altres modalitats que fomenten una mobilitat més sostenible.

També pots apuntar la teva empresa i competir amb altres empreses com TMB, HP, Decathlon, Deloitte, Diputació de Barcelona, Ajuntaments…

CONCURS INSTAGRAM

Si sou dels que us agraden les xarxes socials a l’AMB organitzem per tercer any un concurs de fotografia d’Instagram on podreu guanyar una bicicleta elèctrica plegable patrocinada pel servei d’aparcament segur i gratuït Bicibox. Per participar-hi cal que agafis la bici durant un mínim de 21 dies del mes d’abril, et facis una foto cada dia i la comparteixis a Instagram (amb un compte públic!) amb els 3 hashtags següents: #30diesAMBbiciBCN #30DEB #AMBbici. Consulta les bases del sorteig.

ALTRES ACTIVITATS

A més a més ens hem posat d’acord entitats, administracions públiques, botigues de bicis, diferents col·lectius, activistes i altres persones vinculades al món de la bici per dinamitzar el mes d’abril amb un seguit d’activitats relacionades amb la bicicleta que podeu consultar a la web.

Suma’t a alguna o a totes aquestes activitats que et proposem!