Subvencions Biciempresa

Algun cop t’has plantejat agafar la bicicleta per anar a treballar? La teva empresa vol fomentar la mobilitat sostenible per anar a la feina? A l’AMB t’oferim Biciempresa, un projecte que promou la bicicleta com a mitjà de transport per anar als centres de treball de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per fer-ho, l’AMB cedeix 5 bicicletes elèctriques o mecàniques, de passeig o plegables, per empresa durant 6 mesos. Aquestes bicicletes serviran perquè els treballadors puguin desplaçar-se de la seva residència al centre de treball, i que també la puguin fer servir en els desplaçaments que formin part de les seves gestions laborals.

Per fer-vos-en una idea, podeu veure el vídeo de l’experiència pilot de Biciempresa al polígon del Pla, a Sant Feliu de Llobregat:

Teniu fins el 9 d’octubre per fer la sol·licitud.

Apunta’t aquí!