Premi #30diesAMBbici

Durant el mes de setembre vam poder participar en el concurs d’Instagram del repte dels #30diesAMBbici, del que l’AMB participa cada any com a part del moviment internacional #30DaysOfBiking i del moviment estatal #30diasenbici.

El Vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, va lliurar el premi (una bici elèctrica plegable Freeel patrocinada pel servei metropolità d’aparcament segur Bicibox) a la persona guanyadora del sorteig: el Manel Romero Madrigal, resident a Sant Cugat del Vallès.

Moltes felicitats Manel!!

IMG_6082 (1)

Durant l’acte també es va fer el lliurament dels premis de la #Baixcicletada, així com també va tenir lloc una petita mostra de bicicletes de càrrega fabricades a Barcelona.20201015_131635 (1)

Més informació