Premis Bicimpuls 2020

La tercera convocatòria dels premis Bicimpuls ja ha començat. Es tracta d’un guardó que va néixer l’any 2018 amb la finalitat de promoure i donar visibilitat a les diverses iniciatives que es desenvolupen a l’àrea metropolitana de Barcelona per promoure l’ús de la bicicleta com a mode de transport quotidià i com a eina de transformació social.

La tria de guanyadors tindrà en compte la la intercooperació, l’enfocament multidisciplinari i l’aplicació de les noves tecnologies. També es valorarà la originalitat de les activitats, que aquestes puguin perdurar en el temps, i que serveixin d’exemple i puguin ser aplicades en altres projectes.

A part del reconeixement a la bona feina feta, cada projecte guanyador obtindrà un premi econòmic de 3.000 euros que s’haurà de destinar íntegrament a portar a terme les activitats presentades a la candidatura guanyadora. Hi ha la possibilitat de concedir mencions honorífiques (sense premi econòmic) a les candidatures que no guanyin però que el jurat les consideri d’un interès especial.

Podeu consultar les diferents categories de premis, els requeriments, les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de candidatura al web del Bicibox.