El Compartim un Futur es reinventa durant el confinament per la COVID-19

La crisi social provocada per l’expansió de la pandèmia de la COVID-19 i l’estat d’alarma decretat el passat 14 de març han afectat també el programa Compartim un Futur.

A causa de la situació actual, s’han hagut de cancel·lar totes les activitats del programa i les visites a instal·lacions previstes durant aquest període. Us recordem, però, que el Servei d’Assessorament del Compartim continua estant a la vostra disposició per atendre les consultes i resoldre tots els vostres dubtes derivats d’aquesta situació excepcional:

Truqueu al 671 33 23 12 (o per Whatsapp)

O envieu un correu a assessoria.compartim@amb.cat

Malgrat la situació, no ens hem aturat. Ens hem reinventat i tot l’equip educatiu s’ha posat en marxa amb el teletreball perquè aquesta crisi ens afecti el mínim possible.

Aprofitem aquestes setmanes de confinament per dur a terme una tasca que el ritme frenètic del dia a dia no ens permetia. De manera organitzada i cooperativa, l’equip del Compartim un Futur estem mantenint i actualitzant totes les activitats que oferíem en el programa per assegurar-ne la màxima qualitat tècnica i pedagògica.

Aquestes millores van enfocades, principalment, en 3 línies:

  • Introduir el vector canvi climàtic, basant-nos en el Pla clima i energia 2030, que regeix les polítiques en relació amb l’adaptació al canvi climàtic.
  • Enfocar totes les activitats amb perspectiva de gènere, per caminar cap a una igualtat real entre les dones i els homes i la comunitat LGTBI.
  • Actualitzar els guions pel que fa a les noves normatives que regeixen l’AMB, com per exemple, el Programa metropolità de prevenció i gestió de recursos i residus municipals 2019-2025 PREMET25.

L’AMB ha creat un portal on es poden consultar les mesures metropolitanes contra la COVID-19. Tan sols si ens quedem a casa, tothom podrà tornar a la normalitat.

Si no és necessari sortir, #QuedatACasa, #EntreTotsHoSuperarem, #MetropolisBarcelona