Les xarxes socials, més actives que mai!

Aquest confinament ens està oferint la possibilitat de dedicar hores a qüestions que potser abans no fèiem per falta de temps: podem formar-nos, llegir, cuinar, inventar, pensar, fer exercici…

A més, hem d’aprofitar que disposem de xarxes socials. Agafem aquesta oportunitat i explotem-la! Des del programa Compartim un Futur, volem aprofitar també aquests dies per publicar contingut que sigui interessant i útil.

Us proposem que seguiu les xarxes del programa si voleu entretenir-vos i, alhora, aprendre. Podreu veure les nostres publicacions, històries i… vídeos en directe! Un dels nostres propòsits per aquests dies és que la sostenibilitat i l’educació ambiental no parin i, per tant, traslladarem alguns continguts i els adaptarem a les possibilitats d’internet.

¿Quines activitats podeu consultar?

Algunes de les activitats virtuals que podeu trobar per fer des de casa són: Construïm un molinet?, Acolorir activitats dels parcs i les platges, Com podem allargar la vida dels aparells elèctrics i electrònics? i Residus: què hi ha després del contenidor?.

També us convidem a que mireu la guia interactiva Llar eficient i el vídeo del Pla clima i energia 2030 per aprendre alguns consells sobre com reduir el consum energètic. A més, al Recull de recursos de consolidació i aprenentatge trobareu un munt de propostes educatives sobre ecologia que faran els vostres dies una mica més entretinguts.

 Podeu trobar-nos a: