Queda’t a casa, un espai de trobada virtual

Arreu de l’àrea metropolitana estan aflorant molts projectes cooperatius i solidaris. El confinament i els moments durs que estem passant també estan traient la millor part de tots nosaltres: xarxes de suport mutu, iniciatives musicals i culturals per les xarxes socials, apropament de la cultura i altres serveis per a gent amb menys recursos.

Un exemple és l’espai de trobada virtual de Tiana: “Queda’t a casa”, que es defineix com a “L’espai de trobada de la Tiana confinada. Compartim vivències. Fem-nos companyia. Fem poble.”

Aquest portal, que ha impulsat l’Ajuntament de Tiana, és un espai virtual per poder compartir recursos i idees que la gent del municipi fa arribar, de manera que tothom, no només la gent de Tiana, hi pugui accedir.

El portal ofereix diverses categories: dibuixos, música, contes i manualitats, cuina, salut i exercici físic. Mitjançant vídeos curts penjats a Youtube, diversos habitants de Tiana, entre ells persones tant il·lustres com Pau Riba, posen el seu granet de sorra per fer més amena aquesta època de confinament.

Des del programa Compartim un Futur ens sumem al seu lema: Confinats però actius! I animem a totes les persones a romandre actives amb iniciatives com aquesta.