El Compartim un Futur, en línia

Malgrat el confinament, l’equip educatiu del programa Compartim un Futur segueix tan actiu com sempre. Tot i que no s’han pogut dur a terme les activitats, els tallers i les visites presencials que s’havien programat, el Compartim un Futur s’ha reinventat per poder seguir arribant a la ciutadania.

El programa ha posat a disposició de centres educatius, entitats i famílies una nova oferta de recursos en línia. El nou catàleg suposa una versió condensada de l’oferta habitual però està adaptat perquè es pugui fer de manera virtual, i alhora persegueix els mateixos objectius que les activitats presencials.

Per facilitar-ho, les activitats estan dividides en mòduls que es poden afegir o treure segons els interessos i/o necessitats del grup. A més, es pot decidir la durada de la sessió (entre 45 minuts i 60 minuts) i les activitats són al màxim de dinàmiques i participatives possible.

Si voleu més informació sobre la nova oferta, podeu contactar amb el Servei d’Assessorament del programa per telèfon, al 671.33.23.12 o per correu electrònic, a assessoria.compartim@amb.cat.