Les visites guiades segueixen cancel·lades, però el programa educatiu no s’atura

Les visites educatives a instal·lacions de tractament d’aigua i residus metropolitanes segueixen anul·lades. Amb aquesta mesura, es vol evitar de manera preventiva qualsevol risc en aquestes plantes, ja que són infraestructures metropolitanes que donen serveis bàsics i essencials per al correcte funcionament del nostre dia a dia.

La prioritat és protegir la salut de les persones, tant dels participants a les visites i activitats com, molt especialment, del personal que hi treballa. Per aquest motiu, de moment es mantindrà la restricció d’accés tant a les estacions depuradores com a les plantes de tractament de residus.

Des del dia 9 de març, i seguint tots els protocols en matèria de seguretat per la COVID-19, les visites i les activitats presencials a l’aula del nostre programa educatiu Compartim un Futur estan suspeses. Però com ja sabeu, hem adaptat una part dels continguts a un format en línia i hem potenciat les activitats que es poden fer a casa i en família, per evitar que s’aturi el programa.

D’aquesta manera, l’oferta educativa s’ha mantingut i actualitzat per mantenir-ne la qualitat tècnica i pedagògica. Tant les activitats disponibles com l’anunci de la futura represa de les visites, es poden consultar a través de la nostra nova web, així com als nostres perfils a les xarxes socials.

Estigues atent per no perdre’t ni un detall!