Activitat destacada: Visites virtuals a l’EDAR del Prat de Llobregat i la PIVR de Sant Adrià de Besòs

Estem contents de presentar-vos dues noves activitats telemàtiques que incorporem a l’oferta del programa Compartim un Futur:

  • Visita virtual a la PIVR de Sant Adrià de Besòs  
  • Visita virtual a l’EDAR del Prat de Llobregat

Com ja sabeu, aquest curs 2020-2021, a causa de les restriccions derivades de la situació sanitària, no podem gaudir de les visites presencials a les plantes de tractament de residus i tractament d’aigua.

Per això, des del programa Compartim un Futur hem posat en marxa dos recorreguts virtuals que ens permetran conèixer el funcionament de la planta integral de valorització de residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs i de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) del Prat de Llobregat des de casa o des de l’aula. 

Aquests recorreguts virtuals es faran amb l’acompanyament d’un o dos educadors/es i es podran sol·licitar en tres formats diferents: 

  • L’equip educatiu es desplaça al vostre centre i fa les explicacions presencialment. 
  • L’equip educatiu es connecta telemàticament i es projecta a l’espai que trieu. 
  • L’equip educatiu i els participants (cadascú amb el seu ordinador) es connecten telemàticament. 

Per participar en aquestes activitats cal fer una reserva prèvia a la Central de Reserves trucant al 93 238 93 51 o enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.