Dia Mundial del Medi Ambient

Arriba el mes de juny i també una de les dates més destacades per al programa Compartim un Futur!

Des del 1974, cada 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi ambient, un esdeveniment pensat per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat que tenim de protegir i millorar el medi ambient, que any rere any és més urgent i necessària.

Amb el lema “Reimagina, recupera, restaura”, ens anima a ser actius per promoure un canvi d’hàbits i per modificar el model econòmic que ha comportat la pèrdua de gran part dels ecosistemes que ens envolten.

Accions tan senzilles com posar una mica de verd al balcó, fer un canvi de dieta o netejar aquell riu que passa pel poble ajuden a aturar la pèrdua creixent de biodiversitat i a protegir i restaurar el planeta.

La restauració dels ecosistemes ens dona espais més diversos i saludables per viure-hi, alhora que ens proporciona riqueses i contribueix a mitigar l’escalfament global per ajudar les societats i economies a adaptar-se millor al canvi climàtic.

Des del Compartim un Futurus animem a ser part d’aquest moment tan important amb la realització de diferents activitats i accions al territori metropolità. Si voleu més informació sobre les activitats que es duen a terme podeu trucar o enviar un WhatsApp al 671 33 23 12 o escriure a assessoria.compartim@amb.cat.

Un planeta amb salut és una societat amb salut!