Repte viral

Alerta! Sembla que aviat arribaran noves notícies al Compartim un Futur! Per saber-ne més, cal que estigueu atents al canal d’Instagram del programa.

Heu pensat mai en els impactes ambientals que tenen els aliments que consumim en el nostre dia a dia? Ens alimentem de manera sostenible? Quins paràmetres hi intervenen? El transport, el consum d’aigua i energia o la temporalitat dels aliments són alguns dels valors que hi tenen a veure i que es poden minimitzar amb el consum responsable d’alguns productes.

Amb motiu de la capitalitat de Barcelona per l’alimentació sostenible, des del Compartim un Futur s’ha elaborat una calculadora alimentària, LA CALCUTECA, una eina que ens ajudarà a conèixer millor el grau de sostenibilitat que té tot allò que mengem i a buscar alternatives que siguin més sostenibles.

A més, podreu crear i compartir a les xarxes socials les vostres pròpies receptes de cuina de baix impacte ambiental amb l’ajuda de la nova calculadora i que aquestes receptes siguin incloses en un llibre que recollirà les millors propostes gastronòmiques i més sostenibles.

Us animem a participar-hi i a compartir-ho per aconseguir una alimentació més saludable!