Catàlegs del curs 2021-2022

Amb l’inici del nou curs escolar, el Compartim un Futur es posa de gala i estrena nous catàlegs, tant per a formació reglada com per a formació no reglada i ciutadania (només disponibles electrònicament). Veureu que, a més de les activitats presencials, també s’hi han inclòs les activitats o exercicis que es poden fer de manera autònoma, així com publicacions, enllaços a les xarxes, recursos en préstec i altres pàgines web d’interès.

Tots els recursos disponibles estan descrits en el web del Compartim un Futur (compartimunfutur.amb.cat), en el qual també veureu que s’han renovat la distribució i les categories dels recursos disponibles per tal de facilitar la cerca del que us pugui interessar.

Us informem que les instal·lacions han tornat a obrir les portes i ja es poden tornar a visitar. A més, algunes activitats tornen a estar disponibles, com per exemple “En marxa per la salut ambiental”, “Aprofruita” o “Anem al mercat!”, sempre seguint les mesures de prevenció relacionades amb la covid-19.

Us convidem, doncs, a donar un cop d’ull a la nostra oferta d’activitats i recursos! Recordeu que per fer qualsevol reserva, si ja sabeu quina activitat voleu realitzar, podeu fer-ho de la manera següent:

Si no ho teniu clar o teniu dubtes, sempre que ho desitgeu us podeu posar en contacte amb el Servei d’Assessorament del Compartim un Futur, a través del telèfon 671 33 23 12 o mitjançant el correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat, on us orientaran i us ajudaran a triar.