Alguns influencers ja han “tastat” l’eina nova del Compartim un Futur!

La #CalcutecaAMB ja ha tastat arrossos, llegums, amanides, gelats i fins i tot peix blanc! Algunes persones s’han atrevit a provar les seves receptes amb la calculadora per saber la sostenibilitat dels ingredients que fan servir.

L’Uri Bonet (@uri_bonet), bateria de Love of Lesbian, va ser el primer a estrenar-la amb un arròs de tardor boníssim. L’Ada Parellada (@adaparellada), cuinera del Semproniana, va ajudar-lo amb uns quants consells de sostenibilitat i entre els dos el van convertir en un arròs de matrícula d’honor.

L’Alina Topala (@greenmammabcn) tampoc se n’ha pogut estar i l’ha fet servir per provar una recepta de coliflor rostida amb salsa de tahini. La Mireia Casamada (@mireiacasamada) va calcular l’impacte ambiental d’una orada al forn, i la Yve Ramírez (@laecocosmopolita) es va animar amb el món dels llegums amb una amanida de llenties.

Però no han sigut les úniques, en Sergi de Meià (@sergi_de_meia_permagastronomia) ha passat per la Calcuteca una panada medieval de verdures i espècies. Las Recetas de MJ (@lasrecetasdemj) ens va ensenyar que un entrepà també pot ser sostenible i la Sofia MasterChef (@sofiamchef6) va triar un verat en escabetx de pastanaga amb ceba. No s’ho volien perdre tampoc l’Octavi Pujades (@octavipujades) i l’Anna Senan (@annasenan), que van preparar-se un plat de pasta i van descobrir què haurien de canviar per fer-lo més sostenible!

I què se us acut a vosaltres per provar-la? Compartiu els resultats amb nosaltres?

No dubteu a etiquetar la campanya amb un #JoNoDevoroElPlaneta.