Èxit de participació a la PIVR a l’Open House Barcelona!

Aquest any hem tornat a participar a l’Open House Barcelona. Aquest esdeveniment proposa l’obertura de les portes de manera gratuïta a molts edificis singulars perquè la ciutadania els pugui descobrir. Entre aquests edificis, la Planta Integral de Valorització de Residus de Sant Adrià de Besòs hi ha participat amb un gran èxit d’afluència de públic! Amb visites programades en grups reduïts de 10 persones i una durada de 30 minuts, la instal·lació de tractament de residus ha estat visitada per 95 persones al llarg de tot el matí. Conèixer aquests espais permet entendre la gran tasca de tractament de residus que s’hi porta a terme i alhora sensibilitzar sobre la gestió correcta que cal fer-ne.

Si no heu pogut visitar aquesta instal·lació, o qualsevol de les altres del sistema metropolità de tractament de residus i aigües residuals, no dubteu a participar en les nostres visites programades a través del web www.compartimunfutur.amb.cat