Participació al Fòrum Gastronòmic i la Fira Terra i Gust

Aquest mes d’octubre, l’equip del Compartim un Futur ha estat molt enfeinat promocionant la nova eina del programa: la Calcuteca.

El passat 19 d’octubre vam ser presents al Fòrum Gastronòmic de Barcelona. Aquest esdeveniment és un punt de trobada per a professionals del sector de l’hostaleria i la restauració. L’edició d’enguany estava centrada en la sostenibilitat i se sumava a la celebració de Barcelona, Capital de l’Alimentació Sostenible 2021. És en aquest context que el programa, i concretament la Calcuteca, ha trobat encaix. En aquest marc es va dur a terme la presentació de l’eina a l’estand que hi tenia l’AMB.

Seguint en la mateixa línia, el dia 29, el programa Compartim un Futur va participar a la Fira Gust i Terra, celebrada a la rambla de Barcelona. Durant la jornada, l’equip del Compartim va fer promoció de la Calcuteca per ensenyar als diferents assistents com saber el grau de sostenibilitat de les seves receptes i estudiar maneres de millorar la puntuació. I vosaltres, ja us heu posat a prova?