El Compartim un Futur s’avalua contínuament!

11 de gener a les 9.30 del matí. Llibreta, bolígraf i ordinador. La pandèmia ha deixat una nova dinàmica de reunions a través de la pantalla entre l’equip educatiu i l’AMB. Aquell dimarts vam fer la primera de l’any, amb moltes ganes de veure’ns les cares i retrobar-nos per parlar sobre aquest 2022 que acaba de començar.

L’equip educatiu del programa Compartim un Futur està en constant evolució, buscant sempre la millor manera de fer arribar el nostre missatge. Es fan reunions diverses vegades a l’any i, entre tot l’equip educatiu, s’aporten idees i nous punts de vista per trobar aspectes per millorar en el desenvolupament de les activitats. D’aquesta manera, les activitats estan vives i en constant evolució.

Tant les visites a les instal·lacions com les activitats s’han dissenyat per motivar els participants a fer canvis a escala individual, però també per animar-los a sentir-se part d’un canvi col·lectiu, del qual són una peça molt important per fer possible un futur més sostenible. Petites coses, fetes per molta gent, impliquen un canvi gegant!

Arriba el moment d’acomiadar-se i tancar càmeres. Quan acaben aquestes reunions, ens sentim amb un extra d’energia i motivació per afrontar els nous reptes que vindran. Aleshores, comencem a posar ordre a totes les idees que han anat sorgint al llarg de la reunió, per acabar-les plasmant en les properes actualitzacions de les activitats.

I així, a poc a poc, fer des del programa Compartim un Futur una educació ambiental empàtica, eficaç i rigorosa, que millora cada dia una miqueta més. Esperem que la pròxima reunió pugui ser presencial, i així veure’ns les cares sense una pantalla pel mig.