S’apropa la primavera i tornen les Jugatecambientals!

Queda poc pel mes de març i, per tant, queda poc també per gaudir de les Jugateques!

Per si no ho coneixeu, són uns espais lúdics i educatius on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació en un parc o en una platja de la metròpolis. Alguns dels tallers que s’hi duen a terme són del programa Compartim un Futur.

L’objectiu és realitzar activitats de sensibilització que fomentin el coneixement i el respecte de l’entorn que ens envolta. També són una magnífica oportunitat per passar temps de qualitat en família i posar en valor les zones verdes urbanes que tants beneficis ambientals i socials aporten als territoris densament poblats com són els de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’accés a la Jugatecambiental és lliure i gratuït i es pot gaudir de l’espai de joc lliure, on trobareu dibuixos per pintar, diferents jocs de fusta o segells per estampar tots els insectes que pugueu imaginar. Però no només això, ja que també es fan activitats guiades per educadors i educadores ambientals sobre natura, medi ambient i sostenibilitat.

La temporada de Jugateques s’inicia el dia 5 de març i s’allarga fins al 5 de juny, amb un horari de dissabtes i diumenges d’11.30 a 14 h. N’hi ha arreu de l’àrea metropolitana de Barcelona i en podeu consultar l’adreça i programa a través d’aquest enllaç.

Esperem veure-us-hi jugant amb nosaltres i aprenent mil i una coses sobre els nostres parcs i platges!