Setmana Sense Soroll 2022

Del 25 d’abril a l’1 de maig se celebrarà la Setmana Sense Soroll 2022 (SSS2022) amb el lema “Abaixem el volum”, per contribuir a millorar la qualitat acústica del territori.

Si en voleu fer difusió, consulteu la web de la Xarxa i la web de la SSS2022, en la qual trobareu diferents recursos (peces comunicatives, digitals, etc.).

Totes les administracions públiques de Catalunya podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica dins dels seus àmbits d’actuació. Alhora, empreses, centres educatius, entitats, associacions, etc. poden promoure iniciatives de prevenció de la contaminació acústica.

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll 2022 i a impulsar accions i activitats que permetin millorar la qualitat acústica de l’entorn. Podeu fer efectiva l’adhesió a través d’aquest formulari.

OFERTA DE RECURSOS EDUCATIUS I DE SENSIBILITZACIÓ

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona posen a disposició de tothom diversos recursos educatius i de sensibilització sobre sons i sorolls. Els podeu consultar en aquest enllaç.

L’AMB ofereix els recursos següents:  

Activitats i tallers:

Recursos complementaris:

Recursos de préstec:

Portal interactiu

Com en altres campanyes, disposeu d’un portal interactiu amb recursos virtuals educatius i de sensibilització, coordinat per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb recursos de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.