Ultraclean marathon, la cursa sostenible i solidària amb la natura

La Ultraclean Marathon no és només una cursa; són 60 km d’esforç, valors i compromís amb la natura. Té com a objectiu activar la consciència ambiental de les persones que hi participen, a les quals s’anima a recollir residus mentre corren. I no només això. També es fan activitats educatives i recollides de residus al litoral de Barcelona, obertes a tots els públics, i es dona l’import de les inscripcions a projectes de conservació de la natura.

La cursa va de Terrassa al Moll de la Marina de Barcelona. No hi ha cintes de senyalització de plàstic i s’utilitzen garrafes d’aigua, gots reutilitzables i aliments ecològics en els punts d’avituallament, entre altres coses, per tal de fer-la una cursa sostenible en tots els aspectes. 

A través del seu web es poden veure totes les accions que es duran a terme en paral·lel a la cursa, així com el que els requisits d’inscripció per córrer-hi el pròxim 11 de juny.

Ara, si no et planteges anar-hi a córrer, també hi pots participar d’altres maneres! Hi ha opcions de voluntariat per als punts d’avituallament i tota una agenda d’activitats programades que faran d’aquesta edició un autèntic triomf en la conservació de la natural.