“Una sola Terra” – Dia Mundial del Medi Ambient

“Una sola Terra” és el lema que marcarà, el proper dia 5 de juny, el Dia Mundial del Medi Ambient. Aquesta consigna demana canvis profunds en les polítiques i també en les decisions de la ciutadania, amb l’objectiu que les diferents comunitats aconseguim viure d’una manera més sostenible i en harmonia amb la natura.

Aquest lema, però, no és nou. Va ser el lema utilitzat a la Conferència d’Estocolm de 1972, on va néixer el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient. Cinquanta anys després, el recuperem per evidenciar que la crisi planetària continua posant-nos en una situació complexa.

La idea d’aquesta jornada és inspirar canvis positius, propiciar la reflexió sobre la forma de consum de les empreses, sobre l’agricultura i sobre les polítiques dels governs, així com inspirar la població a construir un futur més verd.

Totes les iniciatives sorgides per sensibilitzar la població amb relació als temes ambientals són benvingudes i fem una crida a participar en debats i accions que ens acostin a aconseguir el nostre objectiu comú.

Els membres del comitè permanent del Congrés Nacional d’Educació Ambiental (CNEA) us convidem a entrar a la pàgina web per veure les accions i actes que els diferents membres que s’han adherit a la declaració del CNEA duran a terme. En t’ho expliquem!