Inscripcions obertes per a la temporada 2022-2023!

S’inicien les inscripcions per a la propera temporada 2022-2023 i aprofitem l’avinentesa per presentar-vos a l’Aïda Vilaró, la Cristina Cano i la Laie Riera, l’equip de la Central de Reserves del Compartim un Futur!

Elles tres són les persones darrere del telèfon i del correu electrònic que atenen totes les vostres peticions. Treballen molt de valent perquè la gestió de la reserva sigui un èxit i així pugueu gaudir de les activitats educatives. Des de l’1 de juliol ja estan a punt per rebre totes les vostres sol·licituds per a la nova temporada!

Us recordem que dins l’oferta d’activitats hi ha activitats a l’aula, visites a instal·lacions i també sortides a l’entorn, a més de recursos educatius en diferents formats per a tot tipus de públic. Podeu escollir entre diferents temàtiques com el canvi climàtic, mobilitat sostenible, residus, salut ambiental, entre altres. També podeu fer-ho com a centre o entitat social, associació o empresa d’educació en el lleure.

Al web del Compartim un Futur hi trobareu totes les activitats i recursos del programa, així com els catàlegs en format PDF, tant per a públic de formació reglada com per a formació no reglada i ciutadania. Si desitgeu rebre periòdicament els catàlegs per correu electrònic, escriviu-nos a educacioambiental@amb.cat.

Per poder-hi participar només cal omplir el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Tingueu en compte que per al proper curs hi ha establerts uns períodes d’inscripció concrets (únicament per a les activitats a l’aula de formació reglada). Els períodes d’inscripció són:

  • A partir de l’1 de juliol: per a reserves entre el 19 de setembre i el 21 de desembre.
  • A partir de l’1 de desembre: per a reserves entre el 9 de gener i el 31 de març.
  • A partir de l’1 març: per a reserves entre l’1 d’abril i el 22 de juny.

Si teniu qualsevol dubte o preferiu reservar directament, truqueu a la Central de Reserves del programa al 93 238 93 51, o bé envieu un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. L’horari d’atenció de la Central de Reserves és de 8 a 14 h i de 15.30 a 18 h de dilluns a dijous, i divendres de 8 a 14 h. Durant els mesos de juny i juliol l’horari és de 8 a 15 h. A l’agost no hi ha servei.