Tancament de la temporada 2021-2022

El tancament de la temporada sempre és un bon moment per repassar tot el que hem viscut, per fer balanç i veure fins on hem avançat. A més, aquest any ha sigut especial perquè hem tornat a fer visites a instal·lacions, hem recuperat la presencialitat i hem pogut veure cares sense mascareta.

L’equip d’educadores i educadors d’Anthesis Lavola, les tècniques de la secció d’educació ambiental de l’Àrea d’Ecologia de l’AMB i la Central de Reserves del Compartim un Futur es van reunir a finals de juny per parlar dels punts forts de cada activitat i les propostes de millora que es podrien aplicar el curs que ve per tal de seguir augmentant la qualitat del programa educatiu.

Aquesta temporada passada hem pogut viure les ganes de les escoles, entitats i ciutadania per sortir a gaudir de l’entorn proper. També la motivació per als projectes ambientals, així com l’interès creixent de la població per formar part del canvi social que ens demana el planeta.

Cada cop més veiem com escoles i entitats s’impliquen en la reducció de residus, la mobilitat sostenible o l’economia circular, realitzant projectes que impliquen la comunitat i que els aporten el coneixement necessari per apostar per un futur molt més sostenible.

Aquesta temporada la donem per tancada amb molt d’èxit, i ens preparem per a la propera per aconseguir un impacte positiu al nostre entorn a través de l’educació ambiental.