Activitats per a tothom!

Al Compartim un Futur tenim un ampli ventall d’activitats! Podem trobar-les dividides per eixos ambientals, per edats, dirigides a centres escolars o a ciutadania… Però avui us volem presentar un tipus d’activitat diferent: les activitats inclusives.

Totes les persones que participen al programa són diferents, i no totes tenen les mateixes capacitats ni maneres d’aprendre, i és per aquest motiu que des del programa es van dissenyar activitats inclusives, per facilitar-hi l’accés a persones amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE).

Per poder arribar a aquest tipus de públic, a l’hora de dissenyar les activitats, s’han tingut en compte diferents aspectes, com ara els materials (més sensorials i atractius), el llenguatge que s’utilitza o la manera com es dinamitzen, per tal que siguin més accessibles.

Diversos experts i expertes han treballat per fer més inclusives activitats ja existents i adaptar-les, i també n’han creat de noves, com ara Un món amb menys residus i Cuidem la salut de la Terra, que han funcionat molt bé i han permès que les activitats del Compartim un Futur arribin a tothom.

Si esteu interessats a participar en aquestes activitats només cal que feu una reserva prèvia a la Central de Reserves, trucant al 93 238 93 51 o enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.