L’Hora del Planeta 2023

L’Hora del Planeta 2023 va tenir lloc dissabte dia 25 de març de 20.30 a 21.30 h. És l’esdeveniment digital més important que s’ha convertit en més que un símbol d’un moviment global en la defensa del medi ambient i les persones.

Aquesta campanya de WWF va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar els llums durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Actualment és una iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat planeta. En el context actual d’emergència climàtica, és una mostra més de reivindicar la necessitat d’accelerar la nostra acció de manera urgent per la lluita contra el canvi climàtic.

L’AMB, de la mateixa manera que l’any passat, ha fet una apagada simbòlica del web de l’AMB i, a més, també s’han apagat els llums exteriors de la planta integral de valorització de residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs.