SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE 2023

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible (European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Durant el període de la campanya, s’organitzen esdeveniments i activitats per tot Europa, incloent-hi conferències, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives. Els esdeveniments estan oberts al públic en general i estan dirigits a professionals del sector energètic, representants polítics, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadans i altres interessats en l’energia sostenible.

Aquest 2023, la Setmana Europea de l’Energia Sostenible se celebra del 20 al 22 de juny i el lema de la Unió Europea per a l’edició d’enguany és “Accelerating the clean energy transition – towards lower bills and greater skills”.

Disposeu de recursos virtuals i de comunicació de suport i especialment recursos educatius i de sensibilització ambiental presencials per part de diverses administracions supramunicipals i les oficines comarcals d’impuls a la transició energètica. En cas que l’ens local estigui interessat a sol·licitar recursos presencials de suport, podeu veure elCatàleg de recursos per als ens locals en l’àmbit competencial corresponent.

Les activitats i els recursos es poden gaudir del 15 de juny al 30 de juliol.