Les Jugatecambientals i el Compartim un Futur: 10 anys acompanyant en l’aprenentatge i el joc

Descobreix com les Jugatecambientals transformen els parcs i platges en espais educatius mentre en celebrem el 10è aniversari. Una oportunitat única per gaudir de més de 1.200 activitats entre primavera i tardor, enmig d’un entorn natural a l’àrea metropolitana de Barcelona.

El cap de setmana del 2 i 3 de març va tenir lloc el tret de sortida de la nova temporada de les Jugatecambientals, un projecte col·laboratiu amb els ajuntaments de la metròpolis de Barcelona.

Els parcs i platges es converteixen en escenaris de diversió i aprenentatge per a tota la família, amb una programació plena d’activitats gratuïtes, que els donen valor com a espais de natura urbana.

Jugatecambiental al Parc de Can Zam, davant de l’aula ambiental Isabel Muñoz.

Descobreix les novetats

  • Incorporació de nous espais: aquest any, se sumen dues noves Jugatecambientals, al Jardí Botànic de Barcelona i a la platja del Somorrostro. Aprofita aquests nous escenaris per explorar la natura urbana amb tota la família.
  • Implicació en actes multitudinaris: aquests espais participen de manera destacada en alguns dels esdeveniments més importants dels municipis metropolitans, com la Festa de la Mel de Viladecans o el Festival de la Infància de Montcada i Reixac.
  • Passaport de fidelitat: no et perdis aquesta nova iniciativa! Amb el passaport de fidelitat, podràs recollir segells cada vegada que assisteixis a les Jugatecambientals. Completa sis sessions i aconsegueix un petit obsequi com a recompensa pel teu compromís amb el medi ambient (es farà una prova pilot només en alguns municipis).

On trobar la programació i activitats

Per conèixer els dies, horaris i llocs de les Jugatecambientals, consulta la programació completa al web de l’AMB. No cal inscripció prèvia, només la teva predisposició per descobrir la natura urbana de la metròpolis.

No només fem activitats dirigides

El Compartim un Futur ofereix activitats programades i guiades a les Jugatecambientals, però també disposen d’un espai de joc lliure, amb una gran diversitat de propostes lúdiques i educatives. Des dels trencaclosques a jocs de taula, passant per activitats artístiques i de construcció: hi ha entreteniment per a tothom!

10 anys d’aprenentatge i proximitat al territori

Durant aquesta dècada, les Jugatecambientals han ofert prop de 9.000 activitats i han comptat amb la participació de més de 250.000 persones. Aquest èxit consolida els parcs i les platges com a espais educatius de referència, on la natura urbana es converteix en protagonista.

Aprofita aquesta oportunitat per unir-te a la celebració del 10è aniversari de les Jugatecambientals i descobreix de manera divertida i educativa què t’ofereixen els parcs i les platges de la metròpolis. Consulta la programació i no et perdis cap de les activitats preparades per a tu i la teva família!