Setmana Sense Soroll 2024: “Gaudeix del silenci”

Del 22 al 28 d’abril se celebrarà la Setmana Sense Soroll 2024 (SSS2024) amb el lema “Gaudeix del silenci”, per posar en relleu totes les mesures que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona posen a disposició de tothom diversos recursos educatius i de sensibilització sobre sons i sorolls. Al web de la SSS2024 hi trobareu el procediment per adherir-vos a aquesta setmana especial, així com l’agenda d’activitats, l’oferta de recursos i les peces comunicatives per a la difusió.

Us convidem a adherir-vos-hi a impulsar accions i activitats que permetin millorar la qualitat acústica de l’entorn.

OFERTA DE RECURSOS EDUCATIUS I DE SENSIBILITZACIÓ DE L’AMB

L’AMB ofereix els recursos següents:  

Activitats i tallers

Recursos de préstec:

PORTAL INTERACTIU

També disposeu d’un portal interactiu amb recursos virtuals educatius i de sensibilització, coordinat per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb recursos de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El portal inclou recursos sobre el soroll per compartir amb els vostres veïns i veïnes, centres educatius… Si us n’interessa una versió personalitzada només cal que us adheriu a la Setmana Sense Soroll i ho sol·liciteu per correu electrònic a xarxasost@diba.cat.