L’Hora del Planeta 2024

L’Hora del Planeta 2024 va tenir lloc el dissabte 23 de març de 20.30 a 21.30 h. Aquest esdeveniment digital s’ha convertit en més que un símbol d’un moviment global en defensa del medi ambient i les persones.

Aquesta campanya de WWF va començar el 2007 a Sydney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar els llums durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Actualment és una iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva per protegir el planeta. En el context actual d’emergència climàtica, és una mostra més per reivindicar la necessitat d’accelerar urgentment l’acció per la lluita contra el canvi climàtic.

L’AMB s’hi ha sumat un any més i ha apagat els llums exteriors de la planta de valorització de energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs.