Empreses innovadores presents Smart City Expo World Congress 2019

L’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha seleccionat 6 empreses innovadores que desenvolupen productes i solucions en el camp de les Smart Cities per participar en el Smart City Expo World Congress 2019 (SCEWC 2019) que es celebra del 19 al 21 de novembre a la ciutat de Barcelona.

A la fira hi seran presents diverses empreses innovadores que disposaran d’espais als estands de l’AMB, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona segons l’àrea d’influència, nivell de negoci, etc. D’aquesta forma, les tres administracions públiques catalanes treballen de manera coordinada per donar visibilitat al talent innovador del territori.

En el cas de l’estand metropolità, els projectes més innovadors del sector de les smart cities que hi seran presents, i que compartiran espai amb les propostes smart presentades per l’AMB, són:

Quines solucions/productes presentaran?

ADTEL

 ADTEL: Airvoice– Megafonia sense fils, solucions destinades a cobrir necessitats en platges, entorns urbans i industrials. El mòdul ofereix serveis de sonorització, connectivitat, sensors ambientals, punt de socors…


SMART SPACE

Smart-Space: Solucions smart – Associació impulsada per AEBALL/UPMBALL que desenvolupa solucions smart per diversos àmbits: empreses, ciutats, sanitat…Plataforma de cooperació entre les grans empreses tractores, les pimes innovadores, les start-ups, les universitats / centres tecnològics, que promou la col·laboració públic-privada.


SENSITIVE DATA

Sensitive DataTermòmetre cívic – Plataforma tecnològica com a solució digital que ajuda a la presa de decisions polítiques per fer front  al comportament antisocial.


BLINKAY

Blinkay: Sistema Iot per a a gestió de serveis municipals i control  de vehicles destinat a l’ administració pública i ciutadans i ciutadanes.


APPandtown_2

APP&TOWN COMPAGNON: Sistema de transport assistit – Dissenyat per a persones amb discapacitats o disfuncions de la memòria, que permet fer desplaçaments en transport públic d’una manera segura.


MOSAIC FACTOR

Mosaic Factor: SEER Predicting Mobility – Model de predicció a temps real per predir la disponibilitat de recursos limitats com pàrquings o punts de recàrrega o de vehicles elèctrics compartits.