Reunió informativa amb les empreses participants a l’SCEWC 2019

Des de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB hem mantingut una primera reunió informativa amb les 6 empreses innovadores que presentaran els seus productes i solucions en el camp de les Smart Cities en el Smart City Expo World Congress 2019 (SCEWC 2019) que es celebrarà del 19 al 21 de novembre a la ciutat de Barcelona.

foto_blog_smart

Les empreses també presentaran els seus productes al llarg dels 3 dies del congrés en un espai específic integrat al mateix estand. Properament farem pública la graella d’accions i xerrades previstes.

Quines solucions/productes presentaran?

ADTEL

 ADTEL: Airvoice – Megafonia sense fils, solucions destinades a cobrir necessitats en platges, entorns urbans i industrials. El mòdul ofereix serveis de sonorització, connectivitat, sensors ambientals, punt de socors…


SMART SPACE

Smart-Space: Solucions smart – Associació impulsada per AEBALL/UPMBALL que desenvolupa solucions smart per diversos àmbits: empreses, ciutats, sanitat…Plataforma de cooperació entre les grans empreses tractores, les pimes innovadores, les start-ups, les universitats/ centres tecnològics, que promou la col·laboració públic-privada.


SENSITIVE DATA

Sensitive DataTermòmetre cívic – Plataforma tecnològica com a solució digital que ajuda a la presa de decisions polítiques per fer front  al comportament antisocial.


OPTICITS

OpticitsHAZUR– Software de resiliència urbana per a la a gestió de situacions d’ emergència i  smart city. Permet la monitorització d’ infraestructures urbanes  simulant possibles impactes que afectin la ciutat.


APPandtown_2

APP&TOWN COMPAGNON: Sistema de transport assistit – Dissenyat per a persones amb discapacitats o disfuncions de la memòria, que permet fer desplaçaments en transport públic d’una manera segura.


MOSAIC FACTOR

Mosaic Factor: SEER Predicting Mobility – Model de predicció a temps real per predir la disponibilitat de recursos limitats com pàrquings o punts de recàrrega o de vehicles elèctrics compartits.