Quanta roba! Quina tela!

Fa poc vam visitar les plantes de triatge i selecció de roba d’Humana i Roba Amiga-Formació i Treball. A l’enllaç podeu llegir l’entrada del blog de residus dedicada a les visites. És impressionant tota la feina que fan i els farcells o bales de roba que acumulen. I això que només separem correctament una petita part de la roba i no els arriba tot el que es llença al contenidor de resta!

Amb el Pacte per a la moda circular, que vam comentar en l’entrada anterior, ja esmentàvem quins són els objectius per als propers anys.

Però des d’aquí sempre volem recordar que el primer pas és allargar al vida útil dels objectes. Per això, abans de comprar res nou, penseu primer si podeu:

Com a últim pas, i quan no hi hagi més remei, cal que deixeu les peces de roba i calçat als contenidors de color verd o taronja que podeu trobar al carrer o a la xarxa de metropolitana de deixalleries i punts verds.