Aprenem a fer vídeos a l’Institut Vázquez Montalban de Sant Adrià

Durant aquestes dues darreres setmanes hem començat a realitzar els tallers de vídeo del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats amb l’alumnat de l’assignatura d’emprenedoria de l’Institut Públic Manuel Vázquez Montalban, a Sant Adrià de Besòs.

Durant cinc sessions, ens reunim cada dilluns i dijous durant una hora. L’objectiu que ens hem marcat en aquest taller és crear un vídeo promocional curt que servirà per promoure el projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats i, a l’hora, convidar a la població de Sant Adrià a venir tant a l’acte de carrer que es farà a Sant Adrià el 14 d’abril al matí, com l’acte conjunt que es farà a la platja de Barcelona el 5 de maig al matí.

El primer dia del taller vàrem descobrir tècniques cinematogràfiques i llenguatge audiovisual. L’alumnat ràpidament van adoptar el lèxic concret de la fotografia i el va posar en pràctica, utilitzant una càmera reflex i filmant diferents preses. El segon dia, ens hem concentrat més en el nostre vídeo i en el contingut d’aquest. Després de veure alguns exemples, vam fer una pluja d’idees, estàvem bastant inspirats! A la tercera sessió, vam acabar de dissenyar el nostre vídeo i el vàrem visualitzar a través d’un guió gràfic. També vàrem organitzar i pensar com fer el rodatge, recollir el material que necessitaríem… Avui dijous arriba el gran dia del rodatge! Tot està a punt, la motivació i la inspiració està en la seva plenitud. D’aquí poc, us mostrarem el resultat.

20180219_101455 20180219_103554 20180219_103710

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *