La gent gran de La Palma de Cervelló ens posa a la pell de les persones refugiades

07Durant aquest mes de març cada vegada estem realitzant més tallers del programa. Aquesta setmana vàrem anar al Casal de la Gent de La Palma de Cervelló. Aquest casal que es va fundar l’any 1995 realitza diferents activitats amb la gent gran del municipi: sortides culturals, cinema, activitats de musicoteràpia, bingo, xerrades i diversos tallers sobre gestió de les emocions.

El taller que vàrem fer, es va dividir en dues parts. En una primera sessió, vàrem reflexionar conjuntament sobre el recorregut que han de fer les persones refugiades que fugen de la guerra a través del recurs: Això no és un joc. Les persones participants es varen sorprendre molt sobre la duresa d’aquest recorregut i de tots els entrebancs que es troben.

En el segon taller, a partir de la reflexió prèvia, vàrem participar del taller artístic. Amb les deixalles que teníem a casa, vàrem fer flors de plàstic. D’aquesta forma, reivindiquem la reutilització de les nostres deixalles. El dia 5 de maig, a la platja de Barcelona, tindrem més detalls sobre que farem amb aquestes flors.

 

IMG-20180312-WA0006 IMG-20180302-WA0011 IMG_2322 IMG_2319 IMG_2298 IMG-20180302-WA0010

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *