Presentem eines, programes i projectes al saló BIZBARCELONA

La 9a edició del saló Bizbarcelona celebrat al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona durant els dies 12 i 13 de juny, ha tancat aquesta edició amb l’assistència de 13.600 visitants.

L’ Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’ AMB hi ha estat present per segon any, amb un total de 12 xerrades i 2 conferències d’ àmbits vinculats amb l’ emprenedoria, empresa i mercat de treball, la innovació, la internacionalització i promoció d’ inversions, així com les economies locals emergents.

En aquesta edició i concretament en l’ àmbit de la innovació i tecnologia, hem presentat els projectes finalistes de la darrera convocatòria de les beques d’ emprenedoria social i tecnològica, també els de l’ Innobus Metropolità 2019 i del projecte MetròpolisFPlab 2018-19.

També hem presentat la Xarxa Metropolitana per a l’ Impuls de la Creativitat i la Innovació (Hub Talent), així com el Pla Estratègic d’Innovació de l’ Ajuntament d’ Esplugues, presentat com a projecte pilot del programa de planificació estratègica i planificació empresarial.