Gairebé 5000 persones utilitzen la informació de Serveis per Empreses de l’AMB

La Plataforma de Serveis per Empresa i Emprenedoria de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, el recurs que  recull en una única plataforma la totalitat de l’oferta de serveis de suport a l’abast de l’empresa metropolitana, ha tancat l’any 2019 amb gairebé 5000 persones usuàries: la feina de redisseny del recurs i d’actualització de la informació fa que aquesta eina cada cop estigui més presentant, tant per personal tècnic local dels 36 municipis que formen part de l’Àrea Metropolitana com per les empreses o persones que volen emprendre.

Així, els més de 800 serveis presents, que donen resposta a les necessitats empresarials segons les diferents etapes del cicle vital de les organitzacions, han estat depurats i supervisats per personal tècnic, per una major utilitat de servei per les persones, ja sigui a l’hora de dissenyar actuacions i polítiques públiques com a l’hora de disposar d’informació vàlida per la presa de decisions. D’aquesta manera, l’Agència dóna suport a la competitivitat de les empreses, amb l’efecte que això pot tenir tant a nivell econòmic com a nivell d’ocupació.

Plataforma 19