Ada Colau visita l'estand de l'AMB al Gastronomic Forum

Èxit de visitants a l’estand de l’AMB al Gastronomic Forum

El saló tanca l’edició amb més de 16.300 assistents

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en col·laboració amb Slow Food Barcelona, va ser al Gastronomic Forum d’enguany, l’esdeveniment més important dels professionals de restauració, amb una dotzena de demostracions culinàries, un mercat amb una dotzena d’artesans alimentaris i productors i la presentació de la Calcuteca.

El primer dia del saló van visitar l’estand de l’AMB Teresa Jordà, consellera d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda rural, i Montse Ballarín, vicepresidenta de Desenvolupament social i econòmic de l’AMB, en companyia de Josep Alcaraz, director del fòrum.

I dimecres 20 d’octubre va ser Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, qui va passar per l’espai de l’entitat i va conversar amb els productors convidats. Milers de persones van visitar l’estand durant els tres dies del fòrum, que va tancar amb més de 16.300 assistents.

Durant l’esdeveniment Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, va participar en una demostració de cuina sobre el Menú de les estacions. I el saló també va ser el marc de presentació del Manifest Barcelona per una Alimentació Sostenible, impulsat per la Fundació Alícia.