La DIBA agafa la bici

Avui, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, un centenar de treballadors/es de la Diputació de Barcelona han agafat la bici per anar a la feina als diferents centres de treball de Barcelona ciutat.

En arribar al lloc de feina els participants han pogut gaudir d’un esmorzar, d’un taller de bicis per posar a punt al seu vehicle i d’un aparcament segur de bicis.

L’activitat vol animar la ciutadania i les organitzacions públiques i privades a utilitzar habitualment mitjans de transport alternatius al vehicle privat i a endegar actuacions similars que afavoreixin una mobilitat més sostenible en l’àmbit dels desplaçaments laborals.

Sovint la bicicleta és el mitjà de transport més ràpid i còmode per anar a la feina. Fes la prova!!

PDF_A4_AGAFA-LA-BICI-page-001

IMG_5546

IMG_5558