Pedalem per la SEM!

Les pedalades de la SEM, tot un èxit de convocatòria!

Durant la Setmana Europea de la Mobilitat s’han vist un munt de bicicletes pels carrers i camins de molts municipis de l’àrea metropolitana com L’Hospitalet, Montgat, Sant Joan Despí, Cornellà, Santa Coloma de Cervelló, Castelldefels, Sant Cugat del Vallès, Castellbisbal i Ripollet, que han organitzat diverses pedalades.

Aquestes passejades lúdiques i festives, on es promou l’ús de la bicicleta i l’aposta per una mobilitat més sostenible, han tingut gran poder de convocatòria i han comptat amb la participació de públic de totes les edats. Les temàtiques han estat ben variades, des de la lluita contra el canvi climàtic, l’apropament de la ciutadania als entorns naturals, donar a conèixer els recorreguts dels carrils bici del municipi o viure aventures a pedals alhora que es gaudeix d’un conte.

Una de les pedalades més multitudinàries, amb 730 participants, ha estat la Baixcicletada del passat diumenge 30 de setembre. Una pedalada conjunta amb recorregut per 8 municipis del Baix Llobregat: L’Hospitalet, Esplugues, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts, que va acabar al parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat amb una gran festa.

Fotos i video de la Baixcicletada a Sant Vicenç dels Horts

Castelldefels 1. AjCastelldefels via Twitter

Castelldefels

Baixcicletada 6. mobilitatSHV via Twitter

Parc de Torreblanca

Baixcicletada 5. rodriplaza via Twitter

Parc Torreblanca

Baixcicletada 1. Aj. SJD via Twitter

Sant Joan Despí

Sant Cugat. Paula Galván via Tot Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès

Pallejà 1. via Twitter

Pallejà

Montgat 2. ICVMongat via Twitter

Montgat

Cornella 3. VirginiaValle via Twitter

Cornellà

Cornella 1. VirginiaValle via Twitter

Cornellà

I pels que no en teniu prou i voleu continuar donant-li als pedals, podeu apropar-vos a la 20a Festa de la bicicleta de Sant Andreu de la Barca. El proper diumenge 21 d’octubre s’ha organitzat un recorregut per la ciutat pensat perquè tothom pugui participar-hi, tant les persones que no surten habitualment en bicicleta com els esportistes que practiquen sovint aquest esport. La sortida es farà a les 11h a l’avinguda de la Constitució (davant de l’Escola J.J.Ortiz) i cal que us inscriviu prèviament al seu web.